Another ditch in the road, keep moving...

Tjosvejs...trots min sjuka kropp och onda arm måste jag säga att jag har haft en helt underbar fredag. Ibland är det bara så jäkla skönt att "bara vara sig själv för en stund" - lite mer vatten på kvarnarna för er som hävdar att Gävle ligger ovanför polcirkeln...

Nä, men det är faktiskt väldigt, väldigt skönt att bara lägga sig i soffan med en chipspåse och bara slötitta på fredags-tv. Man kan behöva det ibland. Alltså att vara själv och bara filosofera.

Fick höra några mycket intressanta uppgifter från P4 i Kalmar idag. Hur man bäst tar sig ifrån en dejt = våra tips i tidningen (eller jag erkänner, Axel och Louise tips). De gillade tipsen så mycket att de gjorde det till en av programpunkterna i programmet där folk fick ringa in och berätta om sin värsta dejt. Rätt roligt att vår sida kan sätta dagordningen i ett radioprogram faktiskt.

P4-nyheterna berättade också om hur överlägsna vi är på att dela ut vaccinet i Sverige i jämförelse med resterande Europa. Jag som gärna vill svära mig blå över detta vaccin känner ändå en viss stolthet över Sverige då vi, i Sverige, har vaccinerat fyra miljoner av befolkningen. I resten av Europa har "bara" tio miljoner totalt vaccinerat sig. Det är ju faktiskt galet! Dock vet jag inte om jag ska bli glad över Sveriges engagemang över att vaccinera folket eller Europas oengagemang över att faktiskt vaccinera. Kan ju mycket möjligt vara så att vi har överdrivit effekterna av svininfluensan i landet men man måste ju ändå säga att det är imponerande.

Innan jag övergår till nästa film av de nya filmerna om Johan Falk måste jag bara länka ut den här veckans låt...

Staind - So far away (så grymt bra intro till låten!)Grym text också!

"Now that we're here,
It's so far away
All the struggle we thought was in vain
All the mistakes,
One life contained
They all finally start to go away
Now that we're here its so far away
And I feel like I can face the day
I can forgive and I'm not ashamed to be the person that I am today

These are my words
That I've never said before
I think I'm doing ok
And this is the smile
That I've never shown before"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0