Sova...

Oj, vilken lång dag...flytt, flytt och åter flytt. Men vad skönt. Nu har jag fått ihop det mesta här i lägenheten även om jag saknar en del. Mitt vardagsrumsbord var alldeles för stort så det få tyvärr gå till skroten. Sedan behövs en matta och gärna lite gardiner. Annars då? Jo, jävlar vad grejer jag har. Lyan är väl tyvärr med inredd mer praktiskt än estetiskt. Men men, här kommer jag trivas, ingen tvekan.

Klockan är nu 02:41 och klockan står på 07:40 imorgon. Helt slut är jag egentligen också men jag vill få till det mesta här innan jag går och sover.

Åre då? Oj, jag har inte packat en endaste grej än. Och då ska jag flyttstäda klart min lägenhet innan 15:30 då bussen avgår mot Åre. Det löser sig garanterat. Jag är mest nöjd över att jag lyckades få bussen stanna på Gävlebro och hämta upp min bräda och mina boots. Det känns grymt att få ha sina egna grejer. Dock ett stort tack till Totte som ställde upp och lånade ut. 

Ibland är jag bara förjävla dum också...berättar lite för mycket. Vet inte varför jag säger saker som inte tillför något förutom fördomar och skitsnack. Man kanske ska satsa på att tänka längre än näsan är lång.

Nä, nu får det bli en riktig Jens-låt...


 

Några bilder från Uppsala...

...

Bitter man som sover i sin datastol istället för sin säng...

...

Märkligt nöjd man som sover på ett golv istället för i en säng...

...

Fem nöjda människor (förutom Gnäll-Elin) som sover i min säng...

...

Nöjd man som sover i min fåtölj...

Vet inte hur många vi totalt var som sov i mitt rum den natten men det var ju några stycken på 19 kvm, helt klart. Dessutom sov väl 5-6 till utanför i korridoren på något sätt. Det kallar jag studentliv med ett gäng som inte är studenter (bara jag).





Feeeest!




Juan Pablo (min sköna korridorsgranne från Venezuela) och jag...


...

Inga nämnda, inga klämda...



Får se vad det blir för härliga bilder på Korsnäbben under tiden jag bor där =)

Tobbe...

I en annan del av Köping. Vilket härligt gäng dom är! Mats måste vara jordens snällaste människa, som han tar hand om Tobbe. Man måste bara älska dom.
--------------------------------------------------------------------------------
Idag fick jag nycklarna till nya lyan! Underbart! Så nu har jag burit ner alla kalmarhems möbler till ett förråd. Jag har ju så fruktansvärt mycket grejer så jag vet inte riktigt hur jag ska få plats med allt. Mitt liv på 23 kvm ska nog bli en boktitel för mig i framtiden. Det är ju faktiskt andra gången i mitt liv som jag bor i korridor. Så här såg det ut 2007-2008 i Uppsala =)...nehepp, bilderna ville inte funka.
--------------------------------------------------------------------------------
Impulsiva (och oekonomiska jag) kunde ju inte heller undvika att köpa Tottes biljett till Åre nu på lördag. Från lördag till fredag med boende, resa, liftkort och gratis lunch i backen för 2000 kronor (kostade 3500 egentligen). Jag kunde helt enkelt inte låta bli. Så nu bränner man väl cirkus 5000 spänn totalt på det. Det var dom extrapengarna man fick denna månaden...och flytt på det. Äh, vafan...fånga dagen!
--------------------------------------------------------------------------------
Ringde Stisse, sportchefen på sporten på gävle tidningar (Gefle Dagblad och Arbetarbladet) idag. Det gick väl sådär. Jag är inte särskilt bra på att sälja mig själv, trots att jag ändå känner honom ganska okej sen tidigare. Vi får se om det blir något sommarvikariat, det vore grymt. Jag ska försöka söka en massa andra jobb nu. Det måste bli något arbete inom journalistiken i sommar. Erfarenheten är viktig men framför allt är foten in på en arbetsplats viktig. Nej, detta måste jag lösa.
--------------------------------------------------------------------------------
Varför är jag vaken nu för? Börjar ju 9 imorgon och jag kommer behöva packa ihop det absolut sista imorgon med. Kan man inte bara övertyga sig själv om att man är trött?Så, nu sover jag...(kunde inte logga in på bloggen)

Melankoliskt med Håkan...

Idag har varit en bra dag. Om än en fruktansvärt oproduktiv dag. Jag har gjort allt i mitt eget tempo. Idag har varit en riktigt passande dag för massa melankolisk musik av Håkan. Inte för att jag är deppig utan för att det på något sätt bara passar sig perfekt.

"Jag vet ett berg dit jag brukade gå
det är så vackert där,
nästan som en tavla
nästan som en tavla över rätt och fel
för man ser gårdakvarnar men
man ser skiten med"




Tråkigt med torsk i korpfotbollen bara.




Larsa är inte så tokig han heller...

"Och han ringer och säger; Det mörker Du ser
gör att stjärnorna märks lite mer.


Så, han sjunger sina sånger igen.
Och Du ler åt hans iver.
Och när Du säger; Det ljusnar min vän,
ja då sitter han redan och skriver:

Ljuset blir större när natten tar form,
och värmen blir mer värd i storm
."

Några av dom bästa textraderna som någonsin har skrivits i Sverige.








Haha, Vänner och Fiender...och herrejävlar vilken rolig video. En blandning av ett sliskigt pojkband på 90-talet och Triple & Touch.


 Shit, vad nostalgisk jag blir...börjar spårar ur på youtube det här.



Pepparspray är inte att leka med!

Satan i gatan alltså! Hade en sån skön och fin utekväll ikväll tills det kommer fram en äcklig och vidrig snubbe (30 +) som sprutar pepparspray över oss alla (verkligen helt oprovocerat dessutom). Jag klarade mig kanske bäst av alla så jag gick efter och ringde 112 och polisen direkt (eftersom bland annat Jonatan föll ner på knäna och skrek). Jag fick snacka med dom och medan jag följde efter skrek jag massa saker (vilket jag inte skulle ha gjort). Efter några meter möttes jag av gärningsmannens polare (en tjej och en kille) som först kom fram och sa att det var sjukt onödigt att jag ringde polisen ("...alltså det var väldigt onödigt det han gjorde men ring inte polisen!") och då jag fortsatte härja så kom snubben fram och sa åt mig att ge han min telefon. Självklart vägrade jag, varför skulle jag? Då säger fittjäveln (ursäkta ordvalet) att han "äger hela stan" och nu ringer ett samtal...Varför backade jag där för? Snubben var närmare 40 och sjukt liten. Som  jag känner nu har jag visserligen inte mycket att ge i en fight men den lilla jäveln hade inte haft en chans. Men jag skulle snarare ha fortsatt följt efter snubben som gjorde det istället för blivit stoppad av en liten patetisk jävel som trodde han var något. Fan vad irriterande! Gubbjäveln som gjorde det blev sjukt jävla orolig när jag sa att jag ringde polisen i alla fall så han sprang ju in bland massa smågator och gömde sig. Det var även hans jävla polare som stressade på honom om det. Det där var ju någon jävla småbrottsling som hade gjort grejer förr. Han blev så sjukt rädd alltså. Polisen snackade om att dom hade plockat dom misstänka i alla fall. Får väl se om det leder någonvart, misstänker att jag blir huvudvittne då.

Fuck vad jävla ont pepparspray gör ändå alltså! Helt sjukt! Vet inte om jag fick någon adrenalinkick när det hände men jag kände inget då. Då var min instinkt bara att sätta dit den jäveln som gjorde det. Men sen, när jag kliade mig i ansiktet med vanten så brände det som fan. Helt galet alltså. Och nu, dum som jag är, tvättade jag mig med vatten när jag kom hem. GAAAALET vad ont det gör i hela ansiktet nu. Kan inte förstå hur jävla ont Jonatan, Anton och Danielsson fick då.

Tråkigt med en annars så bra kväll...

Hide and Seek...

Oj, hur oerhört pigg och glad jag känner mig idag! Helt underbart! Nu ska det packas inför flytten till hög och glad musik! Jag är galet taggad för college-partyt ikväll också. Kommer bli grymt. Vad skönt att känna sig så glad.




Gillas definitivt!

Irriterande och pinsamt!

Usch så irriterande. Jag fick min artikel om judinnan publicerad i östran idag... http://www.ostran.se/kultur_noeje/ung/petra_aer_de_unga_judarnas_roest

Jag kände mig ändå rätt nöjd med den, även om jag ser vissa brister. Dock står jag inte ut med mig själv att jag har stavat fel, särskilt inte när jag själv verkligen inte visste att jag hade stavat fel. Alltså, det låter ologiskt men det jag menar är att jag faktiskt inte visste att stavningen var på det sättet. Jag stavar aldrig fel liksom, men nu gjorde jag det. Det ska vara "mångfacetterat" och inte "mångfaciterat" som det står i artikeln. Det är fan riktigt pinsamt! När jag säger ordet säger jag till och med "mångfaciterat". Jag tänkte på att stavningen var märklig när jag skrev ordet men kunde inte tänka mig att det stavades på något annat sätt. Nä, det blir skamvrån för mig... 

Upptagen dag...

Idag har det varit fullt upp hela dagen. Jävligt skönt kan jag tycka! En massa nya filmkunskaper har tillkommit, en shoppingrunda på stan med Pippo och Stefan (blev dock bara en slirre för mig) och sedan direkt cykla iväg till badmintonträning nere på Spelefanten. Jag lämnade hemmet strax innan 9 på morgonen och var hemma i 15 minuter innan träningen. Kom hem precis innan 23. Det är en riktig heldag det.

Det var så jävla skönt att träna idag. Lite överraskad över hur mycket badmintonen sitter i ändå. Jag har tränat två gånger nu sedan början på hösten då jag också tränade två gånger här i Kalmar. Fan vad kul det är! Jag fick en sjuk kick efter träningen idag. Jag är riktigt sugen på att åka ut och tävla några helger per halvår. Problemet är bara att jag skulle behöva träna med lite människor som håller lite högre klass än folket här i Kalmar. Jag saknar faktiskt träningarna hemma i Gävle och i Sandviken.

Idag har humöret varit på topp i alla fall. Det känns bra. Vilken störd klass man har ändå. Inte många som har alla korvar på grillen där inte, men jäklar så man skrattar under dagarna.

Nä, nu ska jag se något avsnitt av office innan det blir god natt känner jag. Men en musiklänk också naturligtvis!




Det är låten som Jim Carrey sjunger för snubben som tänker hoppa i filmen "Yes man". Riktigt skön ju!

Lite sliten...

Efter en lång helg och en lång dag känner jag mig lite sliten. Jag börjar få känningar i halsen också, duktigt orolig för halsfluss. Halsfluss brukar ju vara min favoritåkomma. Men men, nog med självömkan. Jag kände dock att jag var värd en vilodag från träningen idag.

Något som jag tänkt mycket på senaste tiden och som har stört mig är det här med att alla alltid ska bli bjudna till allt. Bjuder man inte alla får man skit för det och dessutom ska ha dåligt samvete för det (för det får jag också vid såna tillfällen). Jag försöker se det som en jävla lyxproblem, för det är det ju (man ska ju vara glad att man har många vänner), men man kan inte alltid bjuda varenda en på allt som händer. Samtidigt som jag vet att det är jobbigt att inte bli bjuden, att inte bli tillfrågad, vet jag att det inte går alla gånger heller. Det ligger lite på ens eget ansvar också. 

Usch, vilken downer det här inlägget är känner jag. 

Jag började ju på ny kurs idag också. Jag kommer faktiskt inte ihåg vad den exakt heter men det är typ filmgestalande eller något liknande. Det känns väldigt intressant faktiskt. Det är en mycket intensivkurs med många timmar i skolan men det är nästan bara bra det. Då är man i alla fall kreativ och produktiv. Till skillnad från Berättartekniken där allt bara kändes jävligt jobbigt trots att det troligen var den enklaste kurs jag någonsin har läst.

ÅH! Fan vad nice! Snart flyttar jag också, det ska bli så galet underbart! Tänk att bo mitt i stan och slippa dessa eviga cykelturer. Awesome!
Nä, nu blir det två länkar till två gamla klassiker för mig. Goo Goo Dolls med "Become" och "Before it's to late". Dagar som dessa passar det utmärkt.






Goo Goo Dolls – Become

Den sistnämnda verkar inte finns i någon bra version på youtube.

God natt 

Mästarnas mästare...

Jag kikade precis på Mästarnas mästare på SVT Play...det är fan bra TV alltså. Gillar konceptet och gnabbet mellan Holm och Sjöberg är ju underbart. Hörde även en gammal bekanting till låt, José Gonzalez - Heartbeats. Den hade jag helt glömt bort.






Nu jävlar har jag satt igång med träningen i alla fall. Känns helt underbart själsligt, inte lika underbart kroppsligt. Herrejävlar vilken träningsvärk jag har. Men det ska jag utstå...match ikväll 21:30 med Tommy Wahlgren. Taggad som fan nu.

Har dessutom som nyårslöfte att helt sluta med både godis, chips, läsk (light är okej), popcorn, you name it...Det har inte heller blivit något på två veckor nu och jag har inte ens haft något sug för det måste jag säga. Värst är väl söndagarna när man är extremt slö och bara vill dega framför TV:n, men det gäller bara att ha lite disciplin. Blir jag sugen på något får det helt enkelt bli en frukt eller lite nötter (om saltsuget kommer). Så nu jävlar, nu kör vi!



Nu måste jag dock se till att vara disciplinerad när det kommer till skolan istället. Dags för manus!

Hittade förresten den här godingen också...



Kulturnazister, väx upp! =)

Så var det med det.

Usch, vilken hemsk dag detta har varit. Fyfan, söndagsångest utan dess like. Sjukt värd den är jag också. Ibland förstår jag inte på mig själv. Det är bara så jävla dumt. Lite av ett uppvaknande hoppas jag. Längtar tills det lägger sig och man bara kan skratta åt det.
 


 





One of those days...

Idag har jag inte vistats utanför lägenhetsdörren på hela dagen. Känns faktiskt helt underbart. Behövde en sån här dag nu. Inga planer, inga krav, bara jag. Lite catch up-tid med mig själv. Dessa dagar är underskattade av många. Om jag tänker efter har jag sett tre filmer idag.

Imorgon däremot, då smäller det! Taggad som fan på att få träffa hela gänget man har lärt känna här i Kalmar imorgon. Det ska bli riktigt kul! Ryktena säger att vi grabbar ska köra på Suit up...känns nice =) Det är bara att köra!

Sjukt onödigt inlägg, känner mig oroväckande pigg vid 20 i 2 och behöver därför få tiden att gå lite känner jag. 

Läste nyss någon som hade skrivit att en dröm vore om det skulle könskvoteras i alla styrelser. Vad är det för sjuk jävla idé? Kvotering överhuvudtaget tycker jag är förjävligt! Jämställdhet, givetvis! Jämställdhet till hundra procent men kvotering är fan inte rätt väg att gå. Det ska alltid vara lika förutsättningar, i alla lägen. Man ska inte tumma på demokratins grundpelare. Vart lite för mycket av den varan den senaste tiden. FRA och Ipred är väl två rätt feta bevis på det. 

 




Inget roligt, inget speciellt med det här förutom att Kristen Stewart är sjukt snygg!

Min bästa dröm någonsin?

Inatt drömde jag min absolut bästa dröm någonsin! Finns ingen jämförelse, sexdrömmar släng er i väggen! I drömmen låg jag och sov när plötsligt min telefon ringde. Yrvaken svarade och märkte att mannen i andra luren pratade skralig engelska. Det var Rafa Benitez, Liverpools tränare. Han sa att det var kris i backlinjen och behövde mig som högerback i matchen mot Chelsea på Stamford Bridge i helgen (det är inte så i verkligheten men där i drömmen skulle Pool möta Chelsea på lördag). Helt ställd försökte jag förklara för honom att jag för det första inte har spelat fotboll seriöst på många många år och nu dessutom inte har tränat seriöst på ett halvår. Men men, det stoppade inte Benitez, han behövde mig. Så jag åkte dit till London och England och efter ett tag var jag i omklädningsrummet innan match med Gerrard, Torres och grabbarna. Dom var inte särskilt snälla, inga snälla miner eller några försök att vara trevliga. Det var bara full fokus på matchen. 

Min pojkdröm gick verkligen i uppfyllelse när vi kliver ut på den gröna gräsmattan på Stamford Brigde och man knappt kunde prata för det var sån publikstämning. Bortapubliken var galna minns jag. Hur som helst började jag matchen som högerback i en fembackslinje. Det gick faktiskt rätt bra (vad jag fick höra, förklarar det sen) trots att jag var totalt otränad. Efter tag stod jag dock plötsligt bland Liverpoolsupportarna, i klacken. Jag kunde inte i drömmen heller förstå vad som hade hänt. Men där stod jag i klacken med bland annat Danielsson. Efter ett tag blev det ett jävla tryck i ryggen (vi stod längst fram) så både jag och Danielsson var tvungen att klättra upp för ett jättestaket (typ tio meter högt) som skiljde supportrarna och planen. Där hängde jag och Danielsson högst upp ända tills matchen var slut och Liverpool hade vunnit med 1-0....Torres i sjunde matchminuten. Men det roligaste var i alla fall att jag själv hade blivit så chockad över att fått spela i matchen att jag totalt själv glömt bort detaljerna. Jag var tvungen att få reda på det så jag gick till Liverpools omklädningsrum och snackade med någon random där som berättade för mig att jag hade spelat stabilt tills i i början på andra halvlek då jag blivit bortfintad av Michael Johnson (Citys spelare som uppenbarligen hade blivit köpt av Chelsea) och jag hade sprungit ikapp honom och råfällt honom. Hade tydligen varit ett riktigt överfall och jag skulle troligen få flera matchers avstängning. Men hur som helst var dom nöjda över mig (låter inte lika logiskt då jag åkte på rött kort).

Tydligen hade jag också alltså hunnit duscha i omklädningsrummet och tagit mig in bland Liverpoolsupportrarna för att se det sista av matchen. Det var min absolut bästa dröm i livet!


Roligaste bilden någonsin?

Det här kan vara den absolut roligaste bilden någonsin! Min kära vän Martin som alltid, och då menar jag verkligen alltid, får någon idé om att smyga på folk på fyllan...haha, det här är på nyår. Så jävla kul!

martin smyger

Här smyger han på stackars Malin och Sterner...

RSS 2.0