Bitter man...

Är det verkligen tillåtet att ta 1300 kronor för en tur o retur biljett till Gävle? Det är fan inte okej alltså. Man blir less på denna ständiga dubbelmoral i detta kapitalistiska samhälle (erkänner dock att jag är lika mycket kolsupare jag med)! Det är ett jävla tjat om att man ska undvika bil och flygplan för miljön skull men man har då aldrig tänkt på att det kanske kan vara dags att sänka tågpriserna? Jobba på att det nyligen avskaffade monopolet ska luckras upp och gynna för fler bolag att starta en verksamhet! Öka konkurrenskraftigheten! Det därför som Sebastian i klassen betalar 1000 spänn tur o retur till Las Palmas med flyg. För att konkurrensen är så pass stor som den är.

Ska det kosta så här mycket att ta sig hem känner jag fan att jag kan skita i det i framtiden...det blir väl bara över jul och sommar isåfall. Nej, inte okej!

Nej, nu måste jag hitta på något skoj för att lätta på stämingen...

Bockbränning i vinter...vem är på? Tycks dock inte gå att få in klippet här nu men det är iaf en underbar scen från filmen Black Jack som utspelas i Gävle...dom bränner bocken.

http://www.youtube.com/watch?v=No-tTXLMReo&feature=related

Måste ju säga att jag ändå längtar till söder (där bocken står) och en riktig vinter...det är vackert. Lite roligt med låten "Bocken brinner" också...

http://www.youtube.com/watch?v=tnSXd1qX7RQ


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0