Bra start i livet...

Jävlar vilka människor det finns alltså...en 12- och en 13-åring misstänka för våldtäksförsök i Borås...hur kommer deras brottsregister se ut om 20 år? Jag tror inte jag vill veta faktiskt. Här är en länk till det...
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6197180.abDetta kommer bli en bra dag! Ska snart ner på stan och snacka lite med kalmarhem och sedan köpa turkosa kläder till SPIIK:s innebandyturnering ikväll. Drömmen vore att få tag på en turkos kjol på någon second hand affär. Det måste fläkta skönt kan jag tycka.

Apropå, klä ut sig till fester. Jag tycker verkligen det är grymt kul för det blir på något sätt mer fest då. Dock, tycker jag att det kanske har blivit lite väl mycket av den varan på senaste tiden...fan man har ju inte råd.
Blir tre helger i rad här nu ju...först fyllan i villan, sen SPIIK:s innebandy och nästa helg är det 90-talstema på shoregalan.När klockradion började låta vid 10 imorse blev jag ruggigt less. Jag hade glömt att byta kanal från 98,6 (lyssnade ju på The Evening Show med Henke och Erik igår kväll). Fick nog höra den tröttaste radioprataren någonsin. Jag var helt säker på att han skulle somna. Men plötsligt så händer det! Han sätter igång "Faritytale of New York" med The Pogues...vilken fantastisk jullåt! 

  

Lite roligt att gå igenom texten till låten faktiskt...tänk att denna underbara jullåt innehåller denna textrad:

"You're a bum
You're a punk
You're an old slut on junk
Lying there almost dead on a drip in that bed
You scumbag, you maggot
You cheap lousy faggot
Happy Christmas your arse
I pray God it's our last"
Efter "Fairytale of New York" satte den trötta gubben på 98,6 också igång den svenska versionen av låten...inte alls lika bra iofs men alltid lika kul med Nordman kan jag tycka...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0