En blogg i Kalma..

Trots att klockan nu börjar närma sig 01:30 sitter jag här och tänker försöka rättfärdiga min nystartade blogg. Jag har ju faktiskt redan en annan blogg men den väljer jag att hålla hemlig. Troligen kommer jag aldrig använda den mer eftersom det kanske finns lite väl mycket goa detaljer i den. För mig har den dock ett högt nostalgivärde. Jag fastnar både gärna och ofta i gamla inlägg.

Aja, tillbaka till ämnet...Vad ska jag skriva om här då? Ja, det vet jag inte själv egentligen...det som faller mig in. Blir nog en hel del länkar med musik, videoklipp och nyhetsartiklar. Men också mer om mitt eget liv. Får dock hoppas på att ågreninläggen efter krogkvällarma inte dyker upp här. Tipset är att kika tidigt på söndagsmorgnar. Kan bli väldigt spännande vill jag lova, fråga min kära vänner i Gävle. Äh, hur som helst kommer jag väl att skriva om det som berör på ett eller annat sätt här.

Varför skriver jag? Jo, för att jag är sjukt egotrippad! Eller åtminstone lite. Sedan ska man också veta att skriva ner tankar och idéer är (efter att, en mörk natt i valfri bil, ensam cruisa runt med galet hög musik) den bästa terapin. Eller åtminstone är det så för mig.

Eftersom jag är oerhört trött (!) tänkte jag dela med mig av min sovlista på Spotify. Bra skit vill jag lova... Söööva!

Här har ni Göran Persson förresten...


...och om du känner att du har någon anledning att spy bör du titta på den här videon som en vän visade mig.Kommentarer
Postat av: elindahlén<3

Hejhej!

jag har en liten frgestund på min blogg just nu.. Skulle du möjligtvis ägna dig någon minut & skriva en fråga?:) skulle vara mycket tacksam om du gjorde det!// Elin

2009-11-26 @ 19:23:28
URL: http://elindahlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0