Lite sliten...

Efter en lång helg och en lång dag känner jag mig lite sliten. Jag börjar få känningar i halsen också, duktigt orolig för halsfluss. Halsfluss brukar ju vara min favoritåkomma. Men men, nog med självömkan. Jag kände dock att jag var värd en vilodag från träningen idag.

Något som jag tänkt mycket på senaste tiden och som har stört mig är det här med att alla alltid ska bli bjudna till allt. Bjuder man inte alla får man skit för det och dessutom ska ha dåligt samvete för det (för det får jag också vid såna tillfällen). Jag försöker se det som en jävla lyxproblem, för det är det ju (man ska ju vara glad att man har många vänner), men man kan inte alltid bjuda varenda en på allt som händer. Samtidigt som jag vet att det är jobbigt att inte bli bjuden, att inte bli tillfrågad, vet jag att det inte går alla gånger heller. Det ligger lite på ens eget ansvar också. 

Usch, vilken downer det här inlägget är känner jag. 

Jag började ju på ny kurs idag också. Jag kommer faktiskt inte ihåg vad den exakt heter men det är typ filmgestalande eller något liknande. Det känns väldigt intressant faktiskt. Det är en mycket intensivkurs med många timmar i skolan men det är nästan bara bra det. Då är man i alla fall kreativ och produktiv. Till skillnad från Berättartekniken där allt bara kändes jävligt jobbigt trots att det troligen var den enklaste kurs jag någonsin har läst.

ÅH! Fan vad nice! Snart flyttar jag också, det ska bli så galet underbart! Tänk att bo mitt i stan och slippa dessa eviga cykelturer. Awesome!
Nä, nu blir det två länkar till två gamla klassiker för mig. Goo Goo Dolls med "Become" och "Before it's to late". Dagar som dessa passar det utmärkt.


Goo Goo Dolls – Become

Den sistnämnda verkar inte finns i någon bra version på youtube.

God natt 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0