Sova...

Oj, vilken lång dag...flytt, flytt och åter flytt. Men vad skönt. Nu har jag fått ihop det mesta här i lägenheten även om jag saknar en del. Mitt vardagsrumsbord var alldeles för stort så det få tyvärr gå till skroten. Sedan behövs en matta och gärna lite gardiner. Annars då? Jo, jävlar vad grejer jag har. Lyan är väl tyvärr med inredd mer praktiskt än estetiskt. Men men, här kommer jag trivas, ingen tvekan.

Klockan är nu 02:41 och klockan står på 07:40 imorgon. Helt slut är jag egentligen också men jag vill få till det mesta här innan jag går och sover.

Åre då? Oj, jag har inte packat en endaste grej än. Och då ska jag flyttstäda klart min lägenhet innan 15:30 då bussen avgår mot Åre. Det löser sig garanterat. Jag är mest nöjd över att jag lyckades få bussen stanna på Gävlebro och hämta upp min bräda och mina boots. Det känns grymt att få ha sina egna grejer. Dock ett stort tack till Totte som ställde upp och lånade ut. 

Ibland är jag bara förjävla dum också...berättar lite för mycket. Vet inte varför jag säger saker som inte tillför något förutom fördomar och skitsnack. Man kanske ska satsa på att tänka längre än näsan är lång.

Nä, nu får det bli en riktig Jens-låt...


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0