Champagne Supernova...

Det har varit mycket musik för mig den senaste tiden. Eller ja, det är det väl alltid men mycket nytt och mycket gammalt som man åter har funnit. La ju bland annat ut Stop cryin' your heart out här på bloggen tidigare. Efter det har det blivit väldigt mycket Oasis med låtar som Champagne Supernova, Little by litte, Don't look back in anger, All around the world och så vidare. Riktigt grymt, vilket band alltså. Om jag släpper Oasis lite så har jag även hittat tillbaka till The drugs don't work med The Verve...vilken känsla!

Nu har dessutom projektet att lära sig alla viktiga band som spelar på Peace and Love påbörjats...nästan lite pinsamt att jag inte har lyssnat på Julian Casablancas tidigare. Det låter bra måste jag säga...

Jag gillar verkligen Spotify's nya klient. Den är riktigt bra om man har lust att uppdatera sin egen rutinmässiga musik...gillas starkt!

Har förresten påbörjat den sista kursen för termin och det här läsåret nu. Radioproduktion 1 tror jag minsann den heter. Det ska bli riktigt kul faktiskt! Skönt att avsluta allt med en sådan kurs också.

Nej, jag har verkligen ingenting att säga här...trött som få är jag. God natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0