Virrig i huvudet...

Hej virrpanna! Hej, här är jag. Allt snurrar i huvudet. Inget känns logiskt. Men, det kanske är naturligt när man har suttit med sin mobiltelefon och spelat Football Manager 2010 i minst 7-8 timmar per dag dom senaste tre dagarna om jag räknar rätt. Beroendeframkallande är vad det är. Jag har faktiskt inte gjort så mycket mer än så den här helgen. Skönt, kan jag tycka. Fredagskvällen blev helt lugn hemma med FM (förutom gymmet då). Igår blev det först FM, gymmet, FM, Risk hos Jonatan och sedan FM igen. Och den här dagen har bara varit fylld av FM och ett litet break för gymmet också. Vad nyttig jag känner att jag har varit.

Risk måste jag ju också nämna. Vi var ett gäng duktiga grabbar som beslutade oss igår för att skippa kåren (tackar vädret för det) och bara ta en lugn kväll med Risk och gott sällskap. Dock blev inte kvällen särskilt lugn i och med att vi faktiskt spelade Risk. Hetsigt var vad det blev...de flesta av oss tål inte att förlora och det gör ju faktiskt det hela så mycket mer roligt (även om jag var sopsist båda gångerna). Haha, så mycket pakter och det var knappt en enda som höll. Haha, jättekul är det.

Tänkte precis leta på ett gammalt blogginlägg där jag beskriver min värsta fysiska smärta i livet någonsin men, som alltid när man börjar läsa sina gamla inlägg fastnade jag...slänger nog ut några gamla inlägg som jag tycker är ganska roliga. Jag skrev betydligt roligare för några år sen märker jag. Se där...jag hittade det. Me det vill jag bara berätta att min jäkla visdomstand har inflammerat tandköttet och det har hänt tidigare...

2008-09-23

"Den beryktade tandläkarstolen...

...nog fasen är den beryktad, och nog fasen är den skrämmande och oerhört skräckinjagande den där tandläkarstolen. Efter mitt senaste besök trodde jag allt det där var borta. Likt ett ovetande djur satte jag mig i den där stolen för slaktning. Som jag slaktades. När tandläkaren berättade att bedövningssprutan behövde komma fram på grund av "att det här kan göra ganska ont" förstod jag. Bara sprutan skrämmer slag på mig...vid alla tidigare tandläkaringrepp (förutom första) har jag tackat nej eftersom jag vet hur förlamad man blir av den. Oavsett, tro mig, när tandläkaren sa "att det här kan göra ganska ont" överdrev han inte. Jag personligen har aldrig upplevt sådan smärta. Åt helvete med perspektiv tänkte jag i stundens hetta (angående förra inlägget).

Tapper som man är försöker man hålla god min ändå, trots att tårarna rinner ner för kinden (inte gråt utan tårar likt när man får en smäll på näsan) och kroppen skakar som ett asplöv. Det märktes allra mest när tandläkaren gav mig en spegel för att beskåda hans verk i munnen på mig. Det var omöjligt.....övergående parkinson tror jag de kallar det....spegelbilden bara flimmrande likt världsbilden när du åker extreme eller någon annan snurrande karusell...att tuppa av låg nära till hands.

Lite lustigt må det vara men jag tror nog nästan att det ändå som höll mig från att svimma var att jag låg och tänkte på att jag hade ställt bilen på 5 minutersparkering och dragit över tiden med 25 minuter..."må inte detta bli mitt dyraste tandläkarbesök".

Men, hemma är jag 310 kronor fattigare (väldigt billigt tandläkarbesök må jag säga)...lever gör jag och perspektivet har kommit tillbaka trots att jag fortfarande bara kan äta soppa.

Detta har ändå vart en bra slödag! Två första avsnitten på heroes säsong 3 är avklarade och jag har mest njutit av att ta det lugnt i min ensamhet. Nu innan John Blund kommer på besök ska jag se filmen 21....förstår själv inte varför jag inte har sett den tidigare....men men, klyschan bättre sent än aldrig stämmer väl antar jag..."

Lägger även ut ett ganska roligt inlägg som jag skrev om "Vuxenkärlek"

"Vuxenkärlek"

Smaka på rubriken, sug i dig betydelsen. Visst fan äcklar det dig??! Du skäms över det, men det äcklar dig, eller hur? Min vän Malin och jag har diskuterat detta "fenomen" ett par gånger och vi har båda konstaterat att det är, just det, äckligt. Att se ett par i medelåldern brottas och vifta med tungorna i vädret får mig att vilja spy, att se ett par i medelåldern med åtrå och sängkammarblick i ögonen får mig att vilja leva i celibat. Som en mycket enkel och vanlig medmänniska frågar jag mig varför? Kärlek, närhet och omtanke är väl något som alla är värda? Oavsett ålder. Är det inte så? Trots detta förlorar mitt förnuft på knock-out 101 gånger av 100 mot min avsky. 

För att på något patetiskt sätt rädda min (och Malins?) heder har Malin och jag dock erkänt det mycket äldre parets kärlek som lite söt. Ni vet, gubben med de lite piggare benen som trofast stöttar sin halta gumma i en armkrok på stan. Det är sött, känslan säger att det är lite vad livslång kärlek handlar om. Genom eld och vatten som gruppen Sarek sjöng i melodifestivalen för några år sedan. Det är vackert och ger oss yngre förhoppningar om trygghet där borta i horisonten. För det är väl så vi vill ha det när vi närmar oss 80 vårar? Inte sant?

MEN, och det är här de stora bokstäverna och det tunga artillriet kommer in, även denna kärlek kan äckla och fördärva våra unga och än så länge oerfarna hjärnor. Exempel där, till och med, ett grovhångel mellan Ingvar Hirdwall (grannen i Beck) och Kristina Lugn kan få oss till de allra vildaste drömmarna.

Läs och...hmm, vad var ordet? Njut??

http://www.expressen.se/sex/1.1480877/irma-71-jag-vill-ha-sex-varje-dag

"...mitt barnbarn som är 15 år gillade inte när jag var nakenmodell i tv-programmet "Sommer".

Eh, vad säger ni? Uppfriskande att se mormor naken i TV?

Passa på att hångla nu innan det blir avskyvärt!

God natt."Grymt citat jag hittade bland mina tidigare inlägg också...

Citat taget från serien Californication avsnitt elva på säsong ett.

"She's highly emotional that one."

"All the good ones are."
Har en känsla av att det här bara kommer bli längre och längre...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0